Som et nyt tilbud er det nu muligt at købe sund mad til jeres børn fra "Det gode køkken", som leverer maden på skolen. Maden bestilles over nettet ved at oprette jer som brugere og betale på www.godskolemad.dk
Her findes også en let vejledning til, hvordan I opretter jer som brugere, bestiller maden til jeres børn og betaler. Husk at vælge den rigtige skole: Vinderup Skole.
Man kan bestille mad til tirsdag og fredag. Maden leveres i pakninger med jeres barns navn på, og duksene tager maden med ud i klassen i spisepausen, sammen med skolemælken. Skulle jeres barn være syg eller fraværende på en dag, hvor der er bestilt skolemad, kan pengene desværre ikke refunderes.

Læs mere på www.godskolemad.dk eller smugkig på nedenstående links. God fornøjelse!

Eksempler på skolemad

Vejledning til Godskolemad