Opslagstavlen

• ikon
    CBA fra Dragen Sportsvej har fået andet arbejde, så derfor er hans sidste dag fredag d. 18. august.
    Fra mandag d. 21. august vil Mathias Primdahl være vikar indtil videre.
    Else Kristine Dalsgaard Poulsen den 17-08-2017
    Velkommen i børnehaveklasse
    på Vinderup Skole

Laila Bjørnskov Poulsgaard den 07-08-2017
  • ikon
    Det er fortsat muligt at købe sundt mad til jeres børn fra "Det gode køkken" som leverer maden på skolen. Maden bestilles over nettet ved at oprette jer som brugere og betale på  www.godskolemad.dk
    Her findes også en let vejledning til, hvordan I opretter jer som brugere, bestiller maden til jeres børn og betaler. Husk at vælge den rigtige skole: Vinderup skolesmiley Man kan bestille mad til fredag. Maden leveres i pakninger med jeres barns navn på, og duksene tager maden med ud i klassen til spisepausen, sammen med skolemælken. Skulle jeres barn være syg eller fraværende på en dag, hvor der er bestilt skolemad, kan pengene desværre ikke refunderes.

Læs medre på www.godskolemad.dk eller smugkig på vedhæftede bilag. God fornøjelse!
    Torben Jørn Madsen den 07-08-2015