Opslagstavlen

Aktiv sommeruge 2017

Traditionen tro tilbydes eleverne aktiv sommeruge i uge 32 i august 2017.

Der er lavet 2 forskellige pjecer.

En "lillepjece" der henvender sig til 2.-6. klassetrin samt en "ældrepjece" der henvender sig til 7.-10. klassetrin.

Pjecerne uddeles til eleverne efter næste års skoletrin, d.v.s. at de nuværende 1.klasser får pjecen, fordi de bliver 2.klasse o.s.v. ……

Jeg håber, at vi igen kan få mange glade deltagere til Aktiv sommeruge, -sidste år var der knap 500 deltagere på de forskellige aktiviteter.

Elever fra 6. klassetrin og op har mulighed for at tilmelde sig elektronisk via ungdomsskolens hjemmeside med deres unilogin.

Ole Strelow Lund

Ungdomsskolen

Laila Bjørnskov Poulsgaard den 18-04-2017
    Køreplaner for skolebusserne

Vinderup skole har fået følgende besked fra Trafik/Park.

Grundet en IT opgradering, har det ikke været muligt at ændre i køreplanerne for skolebusserne.
    Så selvom det fremgår i køreplanerne at bussernes afgang er 14.10 og 15.10 vil busserne først køre fra Vinderup Skole klokken 14.15 og 15.15.

Køreplanerne er at finde på Skoleporten - om skolen - busplaner 2016/2017.

Annette Klitskov Thomsen den 04-08-2016
  • ikon
    Det er fortsat muligt at købe sundt mad til jeres børn fra "Det gode køkken" som leverer maden på skolen. Maden bestilles over nettet ved at oprette jer som brugere og betale på  www.godskolemad.dk
    Her findes også en let vejledning til, hvordan I opretter jer som brugere, bestiller maden til jeres børn og betaler. Husk at vælge den rigtige skole: Vinderup skolesmiley Man kan bestille mad til fredag. Maden leveres i pakninger med jeres barns navn på, og duksene tager maden med ud i klassen til spisepausen, sammen med skolemælken. Skulle jeres barn være syg eller fraværende på en dag, hvor der er bestilt skolemad, kan pengene desværre ikke refunderes.

Læs medre på www.godskolemad.dk eller smugkig på vedhæftede bilag. God fornøjelse!
    Torben Jørn Madsen den 07-08-2015